Det lokala tryckeriet som blev en kommunikationsbyrå

Printhouse grundades som del av Studio 11 år 2017. Under årens gång blev det klart att lokala företag sökte fullservice lösningar av kommunikation och digitalt skapande

Scrolla ner

Vi tror på inklusivitet 

Vi bidrar med en öppensinnad miljö! Att jobba inkluderande innebär att vi investerar tid i att skapa en miljö som gynnar vår kreativa process för både oss och kunden – oavsett omständigheterna

VD – Fotograf 

Kimme Persson

Med drygt 20 års erfarenhet som yrkesfotograf och del av Ikea-familjen har Kimme ett naturligt öga för fotografi. Livsstil, porträtt och produktbilder. He’s done it all.

Instagram

Hemsida

In-house tryckare – Storformat 

Jenny Fransson

Trycksaker är Jennys hantverk! Med en bakgrund i grafisk form och digital bild och över 15 år i tryckbranschen har Jenny djupa och praktiska kunskaper om trycklösningar.

 

Content producer – Trycksaker 

Oscar Lindström

Hur gör vi det intressant och spännande? Dessa frågor besvarar Oscar inför varje uppdrag! Som content producer har Oscar ett skarpt öga för videolösningar, branding och videoproduktion.

Digital designer – Webbdesigner 

Isak Helge

Struktur, textur och kodning. Isak är en digital designer med nyfikenhet för det nästa stora. Inte bara en vass designer, men även en skicklig kodare som uppskattar färg och form.

Hemsida

Vill du se mer?

Se vilka tjänster vi erbjuder samt vilka projekt vi har arbetat med.